My Garage

Hovedkontor for My Garage - bedrift

Spesiallagde Alucobond-løsninger gir Wittrup-bygget nytt liv

 

Den karakteristiske bygningen med kuplene i nærheten av Vejle er forvandlet fra en teppefabrikk til en komplett leverandør av alt som har med luksusbiler og motorsykler å gjøre. Der holder nå bedriften MY GARAGE til.

 

Bygningen er oppgradert med en helt ny fasade og firmaskilt som er spesialdesignet til formålet. Alumeco Byg, som blant annet har spesialisert seg på fasadeløsninger og individuelle design og strukturer, har levert de spesiallagde og spesiallakkerte Alucobond-paneler for fasaden og firmaskiltet på bygningen.

 

Liming gir et eksklusivt utseende

Løsningen for fasaden og firmaskiltet involverer montering av platene med et limsystem som gjør at festene er skjult.

- Kunden ønsket et eksklusivt og detaljorientert utseende, og derfor er fasade- og skiltpanelene limt,' sier Nicolai Schmidt, prosjektkonsulent og byggleder i Alumeco, og fortsetter:

- Liming gir færre synlige skjøter i fasadens totalinntrykk. Skjøtene som er benyttet er designet i samarbeid med fasadeleverandøren som vi har levert de spesialdesignede profilene til. På denne måten er skjøtene mindre synlige, og det gir bygningen det spesielle og eksklusive utseende som kunden var ute etter.

 

Spesialmaling gir det hele et avsluttende strøk.

Gullmalingen som MY GARAGE bruker i logoen sin er brukt på fasaden på Wittrup-bygget. Alucobond-plater er malt med den spesiallagde gullmalingen som, sammen med limingen av fasaden som er spesiallaget ned til den minste detalj, gir en løsning som elegant og med respekt for den originale arkitekturen, blåser nytt liv i det gamle rammeverket.

 

Mer info:

Les mer om my garage

Les mer om Alucobond

 

Bildegalleri:

 

Les også disse interessante casene

Opus Carré i Odense
Syddansk Universitet