Dencon

Dencon

Aluminium gir møbler et flott utseende og rent design.

Dencon: Dansk produsent

           

Den danske produsenten av platebaserte møbler har konstant fokus på sin kjernevirksomhet og viktigste kompetanse. Til gjengjeld sørger tett samarbeid med bedriftens leverandører for tilgang til produkter, løsninger og kompetanse som komplimenterer Dencons egne sterke sider.

 

- Vi er det beste på det vi kan - lage platebaserte møbler. Det er der vi har vår kunnskap og ekspertise. Og det derfor vi ikke vet så mye om aluminium, som vi benytter til ben og rammer på stoler og bord. Men med Alumeco har vi en samarbeidspartner som kan alt om dette feltet.

 

- Det er dessuten interessant for oss at Alumeco har lagerfasiliteter i nærheten. Det gjør oss mye mer fleksible, og betyr at vi kan tilby kortere leveringstider, sier Henrik Feld, daglig leder og eier av møbelprodusenten fra Skive:

 

- Når vi starter opp et prosjekt, kontakter vi en arkitekt. Deretter knytter vi til oss samarbeidspartnere og leverandører, og vi trenger Alumeco som sparringspartner på diverse vurderinger underveis. Burde vi for eksempel outsource til Kina? Bør delene presses?

 

Bufferlager og korte leveringstider

Det er i bunn og grunn ingen begrensninger når det gjelder hvilke materialer Dencon påføre sponplater når de produserer møbler for bedriftens primærmarked.

 

- Vi kan for eksempel påføre lakk eller linoleum osv. på platene når vi produserer møbler for arbeidsstasjoner, lager, resepsjonsområder, konferanserom og kantiner. Alle områdene har rød tråd, sier Henrik Feld.

 

- Vi tilbyr kundene våre en komplett løsning med produkter for disse områdene. Det kan være små og mellomstore bedrifter, offentlige kunder og et faglig segment hvor vi kan matche kravene for GS-, EN- og ISO-sertifiseringer, fordi produktene må kunne tåle gitte forhold hos profesjonelle kunder.

 

Kvalitetslisten ligger høyt

- Produktsortimentet, hvor Dencon hovedsaklig benytter aluminium, består av avanserte produkter med høye krav til kvalitet. produktene skal se bra ut og være av beste kvalitet, sier Peter Zierau, Key Account Manager i Alumeco.

 

- Dencon var opprinnelig en vanlig møbelprodusent med ekspertise på behandling av sponplater. Å jobbe med aluminium er noe ganske nytt for dem. Vi har derfor inngått et samarbeid om produktutvikling med aluminium, og vi er med på reisen helt frem til det ønskede sluttproduktet.

 

Calma er en ny unik serie med kontormøbler fra Dencon. Calmas tidløse look understrekes av det rene designet, kombinert med enkle detaljer som integrerte håndtak og funksjonsknapper. Alumeco og Dencon har sammen produsert fronter for skuffer, ben, håndtak, skinner osv. i aluminium.

 

Calma er en ny unik serie med kontormøbler fra Dencon. Calmas tidløse look understrekes av det rene designet, kombinert med enkle detaljer som integrerte håndtak og funksjonsknapper. Alumeco og Dencon har sammen produsert fronter for skuffer, ben, håndtak, skinner osv. i aluminium.

Se katalogen med denne unike møbelserien.

 

Artikkelen er laget i samarbeid med Dencon. Dencon logo

 

 

Se vårt bildelgalleri:

  • H Line
  • H Line