Nissens

kjøleløsning

Aluminium i kjøleprodukter

Kjøleprodusent: Nissens A/S

 

Kjøleprodusenten Nissens A/Sholder til i Horsens og har i de senere år gjennomgått en betydelig utvikling innen organisasjon, utvikling, produksjon, logistikk og salg. Alle stener er snudd i prosessen med å gjøre Nissens til ikke bare en internasjonal, men en global aktør. Denne utviklingen stiller nye krav til partnere og leverandører til bedriften.  

 

Grunnlaget for Nissens forvandling fra en internasjonal til en global aktør er blant annet de globale kundene og ca. 75 målbevisste medarbeider som jobber på tre kontinenter. I tillegg har de salgsrepresentanter i 18 land rundt om i verden og fokuserer på produktområde for kjølesystemer, klimaprodukter og varmeløsninger i kjøretøy. Felles utgangspunkt er en tydelig definert strategi som fungerer som en rettesnor for alle medarbeidere:

 

- Utviklingen vi har vært igjennom og som fortsatt pågår, krever at vi har samarbeidspartnere som kan hjelpe oss over hele verden. Alumeco er et godt eksempel på en slik partner, fordi de har global tilstedeværelse og vi har et globalt perspektiv, sier Lene Andreasen, innkjøpssjef i Nissens.

 

- Noen av våre krav til leverandørene er økt fleksibilitet, korte responstider og omfattende produktkunnskap, uansett hvor i verden vi opererer. i tillegg profesjonell teknisk service som kan bidra til opplæring av våre medarbeidere, fordi dette gjør oss sterkere i dialog med Nissens kunder.  Med Alumeco føler vi at de kan innfri våre krav og forventninger.

 

90 år og har fortsatt den rette oppskriften

Aluminium er et sentralt materiale i Nisens' produksjon, fordi det bidrar med kvaliteter som er attraktive på markedet og som sørger for bedriftens suksess

 

Vi benytter aluminium i det meste av vår produksjon. Både for løsninger for anleggsmaskiner, vindturbiner og kjøretøy - tre av våre viktigste forretningsområder, hvor kvaliteten i aluminiumet som lav vekt og korrosjonsfasthet er helt avgjørende, sier Lene Andreasen:

 

- Nissens A/S feiret 90 årsjubileum i 2011 og opp gjennom årene har vi jobbet for å finne det rette oppskriften for bruk og integrasjon av forskjellige materialer, blant annet aluminium, hvor vi er spesialister på produkter laget av loddealuminium - en løsning som på mange måter er helt på høyden med produkter laget av plast og andre materialer.

 

Nært og tidlig ute

Key Account Manager Peter Zierau, Alumeco, har vært vitne til den utviklingen hos Nissens som Lene Andreasen fortalte om:

 

- Nissens har vært en god kunde av oss i mange år, og derfor har vi i dag et omfattende samarbeid om flere forskjellige aluminiumsprodukter, og bedriften har utviklet mange av disse i løpet av de siste årene.

 

- Vi har jobbet tett med kunden om det globale perspektivet og logistikk som helhet når leveranse og produksjon foregår i Kina, Slovakia og Danmark, sier Peter Zierau og fortsetter:

 

- Nissens går gjennom en rivende utvikling og de utvikler hele tiden nye produkter. Det er en enorm fordel for oss at vi kan samarbeide så tett og at vi en med på dialogen om aluminium hvert år i utviklingsprosessen.

 

Denne saken er laget i samarbeid med Nissens. Nissens logo

 

Se vårt bildelgalleri:

  • Nissens kjøleprodukter
  • Nissens kjøleprodukter
  • Nissens kjøleprodukter
  • Nissens kjøleprodukter