Nordic Staging

Scene i aluminium

Scene i aluminium godkjent av TÜV

Aluminium i en hovedrolle

 

Nordic Staging utvikler profesjonelle scener/gulv, publikumssperrer, lette podiumløsninger og andre løsninger for underholdningsbransjen med høye krav til materialene som benyttes. De må kunne tåle de største showene og samtidig være enkle å håndtere.

 

Sceneløsning i aluminium

 

Belastningen fra verdens største rockband og andre artister er en ting. En annen ting man må ta høyde for er hele staben med roadies og medhjelpere som står for det tekniske oppsettet før, under og etter et show – inkludert sceneløsningen. Løsningen må være funksjonell og så lett som mulig når den settes opp og tas ned. Derfor spiller aluminium en hovedrolle i mange av Nordic Stagings løsninger:

 

- Materialene som leveres av Alumeco, benyttes til profesjonelle scenegulv som må godkjennes av tyske TÜV - en av verdens strengeste testinstitutter. Her er løsningen testet for styrke og må kunne tåle opptil 750 kg per kvadratmeter, fordi den skal tåle vekten av både mennesker og utstyr, sier Dorthe B. Sørensen, salgssjef i Nordic Staging i Løsning.

 

- Våre scenegulvsystemer er kjent for å være enkle å håndtere, og det kan settes opp og tas ned på kort tid. Aluminium var naturligvis den perfekte løsningen da vi begynte å tegne gulvet. Estetikken i metallet er også viktig for oss.

 

Fleksibilitet og innsikt

Aluminiumsprofilene i sceneløsningene fra Nordic Staging er spesialprofiler utviklet for hvert enkelt system:

 

- Det betyr at vi kan ha våre egne verktøy og unike spesialprofiler. Ettersom vi noen ganger er presset på tid, setter Alumeco alle kluter til for å hjelpe oss så mye som mulig, og det er ganske viktig for meg at Alumeco forstår hva vi bruker aluminiumet til. At de forstår vår type virksomhet - og de betingelsene vi jobber under.

 

Spesialprofil for Nordic Staging

Jeg er veldig fornøyd med den tette dialogen vi har om riktig timing i planleggingsfasen, sier Dorthe B. Sørensen og fortsetter:

 

 - Pris er naturligvis viktig, og vi har løsninger hvor prisforskjellen mellom leverandørene er liten, og da er det gode samarbeidet og den gode service som blir utslagsgivende.  Her teller virkelig Alumecos kombinasjon av fleksibilitet, god service og riktig pris.

 

Standardmaterialer og spesialprofiler

Alumeco har jobbet tett med Nordic Staging i flere år, og har levert både standardmaterialer (ofte laget etter mål) og spesialprofiler av aluminium.

 

- Når det gjelder spesialprofiler forsøker vi å komme inn i kundens prosjekter så tidlig som mulig, fordi dette gir oss muligheten til å gi kunden råd om hva som er mulig og hva som bør unngås. Det er en dialog som vi setter stor pris på, fordi det er en forutsetning for å få en perfekt løsning, sier Hans Martin Westergaard, salgskonsulent/eksternt salg i Alumeco, og som akkurat nå er i sluttfasen med å utvikle enda en spesialprofil for Nordic Staging.

 

Denne saken er laget i samarbeid med Nordic Staging. Nordic Staging logo

 

Se vårt fotogalleri:

  • Aluminiumsprofil brukt i Nordic Stagings løsning
  • Ready to Party!