Soroe

Sorø Møbler:

H-Line: Priser for produktdesign

H-Line

 

En prosjektorientert sparringspartner 

Sorø Møblers nyutviklede konferansebord for H-Line-serien er vellykket implementert flere steder rundt om i verden. Nylig på den enorme Orgatec-messen i Køln hvor bedriften fra Sjælland har fått fantastiske tilbakemeldinger på produktet:

 

'Folk er veldig begeistret for produktet både i Køln, New York og andre steder. Så nå jobber vi med en H-Line-stol', sier Jens Bjerregaard, daglig leder i Sorø Møbler og ansvarlig for produktutviklingen.

 

Alumeco har vært en verdifull sparringspartner under designprosessen av bordet når det gjelder utvikling av ben i aluminium, en synlig og distinkt del av bordets helhetsinntrykk:

 

'Alumeco har vært fokuserte og veldig prosjektorienterte. Jeg liker det, fordi mange leverandører tenker bare 'salg, her og nå', sier Jens Bjerregaard.

 

Det er medarbeiderne som utgjør forskjellen

Om det faktiske samarbeidsforholdet sier Jens Bjerregaard:

 'Vi presenterer et prosjekt for Alumeco, og de finner ut hvordan de skal fikse det. Det samme gjelder kontakten med underleverandører - de setter rett og slett opp kjeden for oss,' sier Jens Bjerregaard, og fremhever et vitalt element i dialogen mellom Sorø Møbler og Alumeco:

 

'Det er medarbeiderne som utgjør forskjellen. De er i stand til å takle konstruktiv kritikk under veis. Til gjengjeld er de veldig gode på å si sin ærlige mening om hva som er mulig og hva som ikke er det'.

 

Del av hele prosessen

Som salgskoordinator i Alumecos avdeling for spesialseksjoner og prosessering, var Morten Bohn ansvarlig å utvikle den rette løsningen for Sorø Møbler:

 

 

Spesialprofiler

Spesialprofil fra Alumeco brukt til H-Line

'Da Sorø Møblers arkitekt hadde fullført utkastet, kontaktet de oss for videre produktutvikling.  Vi hadde da et innledende møte med en brifing om alle de praktiske sidene ved produksjonen, kvaliteten, finishen osv. Så vi tok del i hele prosessen. Etter å ha funnet frem til konstruksjonen, fortsatte vi med produksjonen av produktet, inkludert produksjon, overflatebehandling, montering og til slutt spesialinnpakking, sier Morten Bohn og fortsetter:

 

'Fordelen med å involvere oss helt fra starten av er at vi tar del i produktutviklingen og kan gjøre det lønnsomt for kunden å produsere elementet'.

 

Artikkelen er laget i samarbeid med Sorø Møbler. Sorø Møbler logo