W. Olsen & Søn A/S

Skjæremaskin

Blokkskjæremaskin ved vårt anlegg i Coswig, Tyskland.

Alumeco tilpasser tykke plater laget av aluminium for W. Olsen.

 

Redusert avskjær og kostnadsbesparelser

Når W. Olsen behandler aluminiumsblokker til forskjellige former, har bedriften behov for blokker som er spesialtilpasset hvert enkelt prosjekt for å spare kostnader og redusere avskjær.

 

Alumecos servicesenter

Logikken er ganske enkel: Når W. Olsen, som lager former for emballasje- og bilindustrien, kan bestille alle blokkene de trenger etter mål og klare til bruk, og dermed unngå unødvendig avskjær - slipper de å betale for materiale de ikke bruker til produksjon:

 

- Det er rett og slett færre kilo å betale for. Og kunden trenger ikke å bruke store summer på lagring, fordi de bruker oss som lager, sier Casper Sørensen, salgskonsulent i Alumeco, og fortsetter:

 

- Ettersom vi også tar oss av behandlingen og tilpassingen av blokkene, trenger ikke kunden å investere i saging, ventilasjon, arbeidsmiljø og andre investeringsområder som kreves for behandling av blokker.

 

Når tiden teller

For de fleste produksjonsbedrifter er tid, fleksibilitet og produksjonsflyt viktig. De samme gjelder for W. Olsen som har tilgang til de tilpassede komponentene de trenger inne 48 timer:

 

- Hvis kunden legger inn en bestilling før kl 12.00, kan vi skjære og sende blokkene innen 24 timer. De tilpassede blokkene sendes fra Alumeco senest dagen etter bestillingen ble gjort, sier Casper Sørensen og legger til følgende om tykke aluminiumsplater behandlet i blokker:

 

- Generelt gjelder at jo tykkere platene er, desto vanskeligere er det for kunden å håndtere dem. Men vi kan håndtere og behandle plater fra 10 til 200 mm tykke hos Alumeco, og til og med opptil 1000 mm i samarbeid med våre partnere.

 

Alumeco har mange 'tykkplatelegeringer' på lager med direktelevering fra Odense eller vårt datterselskap i Tyskland.

 

Se vårt galleri:

  • Skjært aluminiumsblokk
  • Aluminiumsblokker
  • Aluminiumspropell: Offshore- og verftsindustrien stiller høye krav til materialets korrosjonsfasthet og dimensjonsstabilitet.
  • skjæringen av runde plater eller skiver fra en aluminiumsblokk.
  • Pressform for støtfangere EN AC-5083 benyttes hyppig i bilindustrien
  • Injiseringsvektøy for stolfabrikant: Verktøy i EN AC-5083
  • Freset aluminiumskomponent: Presisjon er helt avgjørende når en EN AC-5083 aluminiumskomponent tilpasses til prouksjonsmaskiner