Aluminium som ser ut som rustfritt stål

Visste du at det er mulig å gå aluminiumsplater med utseende som rustfrie stålplater men likevel har alle aluminiumets gode egenskaper som holdbarhet og lav vekt?

Vi tilbyr deg en løsning med våre aluminiumsplater. De er anodisert 10 my og har en lett bronseaktig tone.

Hva kan våre aluminiumsplater med utseende som rustfritt stål gi deg?
Med denne typen aluminiumsplater tilbyr vi en løsning til de av dere som har behov for et holdbart antistatisk materialet som er motstandsdyktig mot både smuss, korrosjon og UV-bestråling. Og sist men ikke minst, har platene lav vekt, en jevn struktur og er samtidig fingeravtrykksikre. Med denne løsningen får du en både holdbar og estetisk tiltalende løsning.

Hvordan kan du bruke våre aluminiumsplater med utseende som rustfritt stål?

Uansett om du er på jakt etter en løsning til for eksempel kjøkkener i form av paneler og dekorativt design, eller du trenger plater for skilting, kan du benytte våre aluminiumsplater med utseende som rustfritt stål fordi det er mulig å trykke direkte på de anodiserte platene.

Dette kan aluminiumsplater med utseende som rustfritt stål gi deg.

Hvis du er interessert i våre plater med utseende som rustfritt stål, ta kontakt med en av våre konsulenter. Vi har et stort utvalg av denne typen plater, og sammen kan vi finne den løsningen som passer som hånd i hanske til dine behov.

Hvis du ønsker, kan vi sende deg en gratis prøve på vår aluminium med utseende som rustfritt stål.

 

 

 

  Se vår video om platen vi kan tilby: