Velkommen til rustfritt

Velkommen til rustfritt

Velkommen til rustfritt

Alumeco-Gruppen utvider programmet og øker forenklingen for kundene.

Alumeco, en av Skandinavias ledende leverandør av aluminium og røde metaller får nå også rustfritt stål i sortimentet. Det vil nå være enda enklere for kundene å handle med Alumeco.

Alumeco vil gjøre innkjøpet enkelt og greit

Alumeco Group CEO, Per Thanning Johansen forklarer: “Det er vår ambisjon å gi kundene et konkurransefortrinn, og det forplikter. Derfor lytter vi nøye til kundenes ønsker og behov. Når 6 av 10 svarer at de ser en fordel av å kunne samle innkjøp av rustfritt og andre metaller, så reagerer vi.»

Stigende interesse for å samle innkjøp hos færre leverandører

Per Thanning Johansen utdyper: «Når vi snakker med våre kunder, opplever vi en stigende interesse for å ha færre leverandører og færre kontaktpersoner. Det gir kundene mindre administrativt arbeid, det oppstår færre misforståelser og samlet sett sparer kunden både tid og ressurser. Snart inngår rustfritt også i vår digitale handelsplattform, som gjør det enda enklere å handle med oss».

Én kontaktperson, én leveranse, én faktura.

«Hos Alumeco har du én fast kontaktperson, og det gjør vi ikke om på,» sier Per Thanning Johansen. «Det nye er at din faste kontaktperson nå også kan hjelpe deg med rustfritt stål. Det gjør innkjøpet enkelt for deg som innkjøper. Du trenger ikke å koordinere transporter fra flere leverandører. Din bestilling kommer samlet på én lastebil, med én følgeseddel og én faktura. Denne samlede forenklingen på transportdelen minsker det samlede karbonavtrykket, som også er viktig for oss.», slutter Per Thanning Johansen. I første omgang tilbyr Alumeco fra en standardportefølje innen rustfritt, bestående av plater, bolt, rør og profiler. Sortimentet vil gradvis bli utvidet.

 

For ytterligere informasjon:

Alumeco Group CEO, Per Thanning Johansen, mobil: +45 66 17 81 17