Alumeco

med et areal på ca. 40 000 m2 bestående av: Kontorer, høyreoler, lager- og produksjonsbygninger.
med et areal på ca. 40 000 m2 bestående av: Kontorer, høyreoler, lager- og produksjonsbygninger.

Alumeco – en verden av metall

Alumeco er et internasjonalt handelsfirma som ble grunnlagt i 1983 med hovedkontor i Odense, Danmark. Alumeco tilbyr løsninger innen aluminium, kobber, messing, bronse og rustfritt stål til alle bransjer som bruker metaller. Som global leverandør og partner har vi et omfattende internasjonalt kontaktnett samt flere datterselskaper i Europa, Nord-Amerika og Kina.

Gjennom omfattende investeringer i virksomhetens rammeverk og moderne maskinpark, disponerer Alumeco den største beholdningen av aluminium i Nord-Europa, et eget servicesenter samt to helautomatiske høyreoler. Samlet gjør alle disse initiativene det mulig for oss å imøtekomme våre kunders behov og tilpasse oss til markedsutviklingen, og gjennom å gjøre dette kan vi alltid garantere den best mulige servicen.

Våre spesialferdigheter og kunnskaper skriver seg fra mer enn 30 års erfaring. Takket være våre målbevisste og dyktige medarbeidere kjennetegnes vi av kompetent veiledning og stor kunnskap om metaller internt. Hver eneste dag jobber vi hardt for å gjennomføre og utvikle løsninger som fokuserer på kundenes spesifikke behov.

Vår visjon er: 'Å VÆRE NUMMER 1 – ved å skape konkurransefortrinn for våre samarbeidspartnere' I den forbindelse forplikter vi oss til å hele tiden øke vår innsats på kvalitetsområdet ved å eksempelvis investere i høyreolsystemer, nye sager, smarte IT-løsninger og opplæring av våre medarbeidere. Alle vår bestrebelser gjøres for å sikre at våre kunder og leverandører alltid skal nyte godt av samarbeidet med Alumeco.

Oversikt over datterselskaper

 

Alumeco i tall

   
Grunnlagt: 1983
Antall medarbeidere, Odense: 266
Antall medarbeidere, gruppen: 950
Hovedkontor:   Odense, Danmark
Sertifisering:

ISO 9001

ISO 14001

ISO 45001

Foretaksnummer: NO 977 499 771 MVA

Video: Alumeco Company Presentation

Alumeco opp gjennom årene ...

  • Alumeco 1983-1990
  • Alumeco 1990-1997
  • Alumeco nå