Karriere

Jobb i Alumeco

Å være Alumeco-medarbeider

Alumecos medarbeidere

Alumeco tilbyr faglige utfordringer og utvikling, spennende arbeidsoppgaver og, i særdeleshet, gode karrieremuligheter som oppfyller våre medarbeideres ambisjoner. Vi tilbyr en sunn arbeidsplass med gode medarbeiderrelasjoner og daglige runder med mulighet for sunn mat, blant annet frisk frukt hver dag. Alumeco gjennomfører en spørreundersøkelse om medarbeidernes tilfredshet og har en konstruktiv innstilling til resultatene av denne for å sikre kontinuerlig fokus på velferd og balanse i virksomheten.

Alumecos kultur

Vår visjon er å bli nr. 1 - gjennom å skape konkurransefortrinn for våre samarbeidspartnere. Vår misjon er å oppnå lønnsomhet gjennom å tilby bransjer som benytter metaller kompetent veiledning, leveranser til avtalt tid, redusert driftskapital og større fleksibilitet. Gjennom pålitelige og målbevisste medarbeidere optimaliserer vi anskaffelse, tilpasning og distribusjon av aluminium, kobber og messinglegeringer.

Vår organisasjon kjennetegnes av korte, ukompliserte beslutningsprosesser, direktekommunikasjon og en åpen omgangsform med uformell problemløsning. Alumeco er en flat, salgsorientert organisasjon med fokus på god service, også mellom kollegaer.

Vi holder sosiale arrangementer på årlig basis og støtter deltakelse i f.eks. det årlige løpet Adventure Race i Odense, stafettløpet DHL Relay Race (Odense) samt andre bedriftsidrettsarrangementer. Bedriften holder dessuten avdelingsvise arrangementer samt den tradisjonelle årlige julelunsjen som annet hvert år arrangeres sammen med gruppens datterselskaper. Disse aktiviteten bidrar til å styrke samholdet og solidariteten på tvers av organisasjonen.

Ledige stillinger

Kundene er førsteprioritet og fokus i Alumecos arbeid, og vi jobber målrettet for å opprettholde et høyt servicenivå for våre kunder og innfri deres forventninger til oss som samarbeidspartner. Derfor er vi på jakt etter nye, kvalifiserte og ambisiøse medarbeidere som kan bidra i Alumecos daglige virksomhet og fortsatte utvikling.

Nedenfor finner du en oversikt over ledig stillinger akkurat nå. Ønsker du mer informasjon om stillingen, bare klikk på den stillingen du er interessert i: