Stacbond

STAC BOND®

Som eksklusiv samarbeidspartner har vi gleden av å presentere sandwichplater fra STACBOND®. STACBOND® er et aluminium-kompositt panel-produkt, som typisk er bygget opp av en 3mm tykk mineralkjerne, som er dekket av 0,5mm tykke aluminiumsplater utvendig. Både kjernen og aluminiumet kan gjenbrukes, og derfor er STACBOND® fullt resirkulerbar.

Sandwichpanelene fra STACBOND® fås i fire varianter med forskjellige kjerner:

  • STACBOND® A2: ikke-brennbar, 4mm trykk. 

  • STACBOND® FR: Brannhemmet, 4mm tykk. 

  • STACBOND® PE: standard komposittpanel, 4mm tykk.

  • STACBOND® Design+: Utviklet til skiltdesign og fås i 2,3 eller 4mm tykkelse.

Det felles for alle variantene er at sandwichoppbygningen gir STACBOND® lav vekt og god planhet. Det betyr at det er mulighet til å skape unike designløsninger ved å bruke STACBOND® både inne- og utendørs, eksempelvis i forbindelse med ventilerte fasader, kledning på tak, overheng og andre kledningsløsninger. STACBOND® e r samtidig lett å bearbeide og fås i en mengde farger og finisher, hvor vi også lagerfører et utvalg farger.

STACBOND® er produsert i Europa, og oppfyller via sertifiseringer alle krav til norske bygg. Som et av få komposittprodukter i Europa er STACBOND® også CE-godkjent.

Uansett hvilken STACBOND®-løsning du velger, er du alltid sikret et plant og sertifisert kvalitetsprodukt med lav vekt, høy overflatekvalitet og full gjenbrukbarhet – og vi gleder oss til å hjelpe deg i mål med din løsning. 

 

Sandwichplater fra STACBOND® etterlever de høye estetiske og funksjonelle krav i moderne bygg.

STAC BOND®

CASER

SYSTEMPROFILER

DETALJERTE TEGNINGER

DATABLADER

DRIFT OG VEDLIKEHOLD

STACBOND Farger

Be om et tilbud:

Hvis du er interessert i våre produkter eller tjenester,

kan du be om et tilbud her.

 

Du er også alltid velkommen

til å ringe på +47 67 91 69 50 

 

Vær oppmerksom på at vi kun har salgskontorer i Norge, og at vi derfor har svært begrensede muligheter til å hjelpe med henting, små behov og salg til private.

Be social - follow us