Bygg og konstruksjon

Vakre og elegante løsninger i aluminium og kobber.

 

Materialer med lang levetid, enkel håndtering, mulighet for resirkulering, og høy korrosjonsbestandighet. Erfarne spesialister og rådgivere, ferdigbehandlede emner klare til montering, individuelle løsninger, lagerføring og fortløpende levering.

Med Alumeco som din profesjonelle partner har du tilgang til hele pakken – fra sterke produkter i unike materialer, til rådgivning gjennom hele ditt byggeprosjekt, valg av riktige løsninger, og presis levering når løsningene trengs på den enkelte byggeplassen.

Vi lagerfører standardløsninger, men utvikler ofte individuelle løsninger som er tilpasset det enkelte prosjekt, og er klare for montering når de leveres. Du får sparring hele veien, fra det å velge materialer til å definere løsninger, og Alumeco lar deg dra nytte av vårt store nettverk av samarbeidspartnere. Dette gjenspeiles i høyere kvalitet, større fleksibilitet og lavere kostnader.

Når løsningen er på plass, har du muligheten til å la Alumeco lagerføre produktene dine. Samtidig leverer vi i tempoet som samsvarer med fasene i byggeprosjektet, i henhold til en fleksibel leveringsplan. Ved levering er løsningene ofte bearbeidet, så du har bedre arbeidsflyt på byggeplassen. Dermed kan du i stedet fokusere på selve oppgaven, nemlig montering.

 

Les om våre bygningsløsninger