Kan vi hjelpe deg med dine spesialprofiler?

Som spesialister innen aluminium har vi omfattende kunnskap om og erfaring med spesialprofiler.
Vi har i mange år håndtert både store og små konstruksjons- og leveringsoppdrag for en lang rekke forskjellige forretningsområder og bransjer.
Uansett hva slags utfordringer du stiller oss overfor, kan vi bidra med profesjonelle drøftinger og hjelp som er spesialtilpasset for nettopp din spesielle utfordring.
Vi vil bistå deg gjennom hvert eneste trinn i prosessen fra konseptutvikling til levering, og samtidig garantere en grundig og åpen prosess som alltid prioriterer de individuelle behovene.

Logistikken er på plass

Med et totalt lagerareal på over 40 000 m2 og omfattende logistikk tilbyr vi alt fra oppbevaring til levering av våre

Global leverandør og forretningspartner

Gjennom vårt konstant voksende globale nettverk vil vi alltid være i stand til å finne den rette leverandøren for deg.

Markedsorientert

Gjennom å følge nøye med på markedet, kan vi alltid gi deg profesjonelle innkjøpsråd basert på gjeldende

Alt på ett sted

Vi tilbyr et bredt utvalg av både standard- og spesialprodukter, og det betyr at du kan kjøpe all aluminiumen du trenger fra

Uavhengig

Vår økonomiske styrke og vårt samarbeid med en lang rekke spesialiserte produsenter innebærer at vi er...

Kunnskaps- og erfaringsbasert veiledning

Prosessen med å innhente en ferdig aluminiumsgjenstand kan være ganske kompleks. Derfor er vår virksomhet lagt til

Fra konsept til produkt - vi følger deg hele veien

Når du samarbeider med oss, vil du alltid oppleve at du er med på en dynamisk prosess hvor vi gjennomgår alle detaljer, store og små, sammen, helt til alle dine behov og krav er imøtekommet. Vi vet at du som kunde vil binde opp både menneskelige og økonomiske resurser i prosjektet. Derfor er det et mål for oss å sikre at du føler deg trygg gjennom hele prosessen og at du får akkurat det du vil ha. Et samarbeid med Alumeco er din garanti for at du får mest mulig ut av investeringen gjennom en så enkel og strukturert prosess som over hodet mulig.

  • Ditt konsept
  • Veiledning og diskusjoner
  • Gjensidig avtale
  • Iverksetting
Det hele starter med ditt konsept

Når du har en god idé, stiller vi med glede vår kunnskap til rådighet. Din idé og vår kunnskap sørger for de beste betingelsene for prosjektet.

Klarlegging

Ved hjelp av 3D-printing kan vi visualisere konseptet tidlig i prosessen, og med vår ekspertise kan vi gi deg råd om hvordan du kan optimalisere løsningen så mye som over hode mulig

Det lønner seg!

Sammen har vi funnet den mest optimale løsningen, og vi er nå klare til å iverksette bestillingen din slik at prosjektet kan fullføres til rett tid.

Iverksetting

Du kan nå lene deg tilbake og slappe av - Alumeco har tatt over prosessen og vil ha tett oppfølging av leveransen helt til den leveres til deg eller din kunde.

Be om et tilbud:

Hvis du er interessert i våre produkter eller tjenester,

kan du be om et tilbud her.

 

Du er også alltid velkommen

til å ringe på +47 67 91 69 50 

 

Vær oppmerksom på at vi kun har salgskontorer i Norge, og at vi derfor har svært begrensede muligheter til å hjelpe med henting, små behov og salg til private.

Be social - follow us