Vind


Vindkraft er en viktig del av veien til en CO2-nøytral fremtid,
og i mer enn 20 år har Aluwind vært en del av vindmølleindustrien. Her har vi levert løsninger med de rette egenskapene – fra lang levetid til muligheten for gjenvinning.

 

Aluwind leverer løsninger til vindmølleindustrien med:

· Lang levetid
· Enkel håndtering
· Mulighet for gjenvinning
· God korrosjonsbestandighet

 

Med Aluwind som din profesjonelle partner har du tilgang til mange års erfaring, og vi kan tilby deg våre skreddersydde løsninger: med «One Box» og designavdelingen stiller du sterkt.

Med vår One Box samler vi flere leveranser til deg i en pakke, og løsningen kan tilpasses dine behov og din spesifikke verdikjede. Du kan også bruke designavdelingen vår til å utvikle sterke produkter i bærekraftige materialer.

 

Produksjonen samsvarer med de nyeste standardene og kravene

Aluwind tilbyr deg produksjon som samsvarer med de nyeste standardene og kravene. Samtidig brukes de nyeste produksjonsmetodene, og det hele kan kombineres med en logistikkløsning som også inkluderer kjøpte komponenter, som vi pakker i henhold til dine behov.

Global tilstedeværelse og logistikk
Aluwinds globale tilstedeværelse og logistikkløsninger sikrer deg levering over hele verden til avtalt tid. Samtidig tar vi hensyn til handelsrestriksjoner og lokale retningslinjer.

 

Konklusjon: One Box støtter forretningsmodellen din
Når det gjelder erfaring, utvikling, design, produksjon, logistikk og distribusjon, støtter Aluwinds One Box-løsning både din forretningsmodell og skaper verdi for virksomheten din.

 

Les mer om våre vindløsninger