Løsninger tilpasset kunden

Både i små og store prosjekter kan det være behov for helt spesielle løsninger utviklet for prosjektet. Det krever erfaring, kjennskap til materialer, fleksibilitet, sterke samarbeidspartnere, fokus på kostnader – og profesjonell sparring i hele prosessen, fra idéutvikling til levering av den perfekte løsningen for din arbeidsoppgave.

 

Hos Alumeco har vi i mange år løst store og små designoppgaver og utført leveranser til et stort antall forskjellige bransjer og industrier. Her går vi nettopp på tvers av metaller, muligheter og selskaper for å utvikle den nødvendige løsningen.

Vi investerer vår erfaring og kompetanse i en målrettet og oversiktlig prosess, hvor vi følger deg hele veien fra idé til produkt og løsning.

 

I tillegg…:

 

Totalløsning og mulighet for One Stop Shopping

Med Alumecos omfattende program og brede kompetanse kan du gjøre One Stop Shopping. Vi gjør det lett, enkelt og effektivt for deg. Også når det gjelder lagerføring og fortløpende, nøyaktig levering av materialene dine og løsningene vi har utviklet.

Alumeco er en fullservicepartner som tilbyr deg en totalløsning, der det også er mulighet for bearbeiding, overflatebehandling, montering, pakking og logistikk.

 

Global leverandør og samarbeidspartner

Alumeco er en leverandør og samarbeidspartner med en bred og internasjonal kontakflate, som du også vil ha nytte av når vi sammen utvikler dine tilpassede og unike løsninger. Blant annet handler det om nettverk og fleksibilitet i forhold til innhentning.

 

Markedsrettet og kvalifisert innkjøpsrådgivning

Metallpriser kan være ganske ustabile, men hos Alumeco er vi markedsorienterte og følger markedet nøye – også på dine vegne.

Derfor kan vi tilby deg nøyaktige, oppdaterte og profesjonelle innkjøpsråd.

Når er metallprisen lav slik at det kan lønne seg å kjøpe større mengder materiale – og når er prisen for høy til større kjøp? Vi veileder deg til de gunstige kjøpene.

 

Fast kontaktperson i utviklingsfasen

I utviklingsfasen av løsningene dine legger vi stor vekt på dialog, og utveksling av ideer og data. Derfor har du alltid faste kontaktpersoner hos Alumeco mens vi er i utviklingsfasen. Dette gir kontinuitet og stabilitet i prosessen.

 

Effektiv logistikk

Din nyutviklede løsning må suppleres med effektiv logistikk, som inkluderer både lagring og levering. Alumeco tilbyr deg dette i et moderne logistikkoppsett på våre lagre og hyller i Odense og Coswig. Herfra leverer vi de avtalte produktene og mengdene til avtalt tid.

 

Les om våre kundetilpassede aluminiumsløsninger

 

Les om våre kundetilpassede kobberløsninger